Team

W. B. Vermeulen

Huisarts
Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag

A. Steensma

Huisarts
Monday and Thursday

N. Lechkar

Doktersassistente
Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag

M. Reuver

Praktijkondersteuner Somatiek
Dinsdag en Vrijdag

B. Schermerhorn

Verpleegkundig Specialist in opleiding
Woensdag en Donderdag

Per 1 september start Bregje Schermerhorn met de opleiding tot verpleegkundig specialist binnen de huisartsenpraktijk. Onze artsen zullen haar daarin begeleiden.

Bregje is voor veel patiënten reeds een bekend gezicht binnen de praktijk gezien ze al langere tijd de functie van praktijkondersteuner ouderen heeft vervuld. Zij zal nog blijven werken als praktijkondersteuner astma en COPD. In het kader van haar opleiding kunt u haar dus ook tegen gaan komen als verpleegkundig specialist, vooralsnog in opleiding. Hieronder leggen we kort uit wat de functie inhoudt.

Een verpleegkundig specialist (VS) is een relatief nieuwe beroepsgroep die verpleegkundige handelingen met medisch technische handelingen combineert. Om te kunnen werken als VS moet men een 2-jarige geaccrediteerde masteropleiding hebben behaald. Na de opleiding is Bregje volledig bekwaam en bevoegd om spreekuren te doen en medische handelingen te verrichten. Tijdens haar opleiding zal zij deels zelfstandig spreekuren voeren en deels samen met de huisarts.

De werkzaamheden als POH-ouderen zullen per 1 september 1,5 dag per week worden overgenomen door Sabien Metselaar.

S. Metselaar

Praktijk ondersteuner Ouderen
Maandag, dinsdag en donderdag

M. Schoutsen

Praktijk ondersteuner GGZ
Maandag

N. Hoogewoonink

Praktijkmanager
Maandag, Dinsdag, Vrijdag