Home

Corona update
In verband met de huidige ontwikkelingen met betrekking tot het corona virus (Covid19) hebben wij met onze praktijk maatregelen genomen. Meer informatie over deze maatregelen vindt u hier.

Welkom
Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Vrolijk in Amsterdam Zuid. Hier werken huisartsen Elisabeth Vrolijk en Carlijn Hagemans.

De praktijk ligt om de hoek van het Roelof Hart Plein en de van Baerlestraat in het Medisch Centrum Roelof Hart. Behalve de huisartsenpraktijken huisvest het centrum tevens het laboratorium van het ATAL, de Apotheek Oud-Zuid en de fysiotherapeuten van Sport Medisch Centrum Amsterdam.

De praktijk is op werkdagen het hele jaar geopend. Er is spreekuur op afspraak tussen 8u en 16u en op de maandagavond. Het oude inloopspreekuur is tijdelijk afgeschaft in verband met de corona crisis.

​Via e-health kunt u veel dingen online regelen.
Zo kunt u online een afspraak maken, een herhaalrecept aanvragen of een vraag stellen aan de huisarts via het e-Consult.

Inschrijven
Zoekt u een nieuwe huisarts? Op dit moment is er weer ruimte voor nieuwe patiënten. U kunt zich links in het menu inschrijven. Wij maken graag kennis met u op het spreekuur.