Home

Actie week van 27 juni tot en met 1 juli
Wij voeren actie voor goede huisartsenzorg. Van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli voert onze praktijk, samen met alle andere huisartsen in Nederland, actie om aandacht te vragen voor de druk op de huisartsenzorg.

Dat doen we in het belang van al onze patiënten. We vinden dat in Nederland iedereen terecht moet kunnen bij een huisarts. Maar dat staat onder druk. De werkdruk in de huisartsenzorg is hoog en wanneer we patiënten verwijzen naar het ziekenhuis en de ggz zijn er vaak lange wachtlijsten.

We willen:

  • meer tijd hebben voor onze patiënten;
  • minder drukte in de avond-, nacht- en weekenddiensten;
  • betaalbare huisvesting voor alle huisartsenpraktijken;
  • dat de wachtlijsten in ziekenhuizen, de ggz en jeugdzorg worden opgelost.

Op vrijdagmiddag 1 juli gaan we met veel huisartsen en medewerkers naar het Malieveld in Den Haag voor een manifestatie. Daarom is onze praktijk die dag gesloten. Voor spoedgevallen kunt u terecht bij de huisartsenpost via 088 - 00 30 600.

Wilt u ons steunen in deze actie? Kijk op www.huisartseninactie.nl/doe-mee/ hoe u dat kunt doen.”

Corona update
In verband met de huidige ontwikkelingen met betrekking tot het corona virus (Covid19) hebben wij met onze praktijk maatregelen genomen. Meer informatie over deze maatregelen vindt u hier.

Welkom!
Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Husmann in Amsterdam Zuid waar huisartsen Miriam Husmann en Liesbeth Feiter werken. Tot 1 maart 2021 werkt ook huisarts in opleiding Niki Kroone bij ons.

De praktijk ligt om de hoek van het Roelof Hart Plein in het Medisch Centrum Roelof Hart. Naast huisartsenpraktijken zitten in het centrum ook het laboratorium van het ATAL, de Apotheek Oud-Zuid , fysiotherapeuten en diëtiste.

De praktijk is 5 dagen per week het hele jaar geopend. Elke donderdagavond is er een avondspreekuur op afspraak.

E-health
​Via e-health kunt u veel dingen online regelen.
Zo kunt u online een afspraak maken, een herhaalrecept aanvragen of een vraag stellen aan de huisarts via het e-Consult.

Videoconsult
Vanaf heden is het ook mogelijk om een videoconsult in te plannen in plaats van een fysiek consult. Indien u dit wenst, kunt u dit aangeven bij het maken van de afspraak.

Inschrijven
De praktijk is helaas gesloten voor nieuwe patiënten. Familieleden van huidige patiënten kunnen zich wel inschrijven.